Complete agenda | Viva Dans

 • vr
  01
  jan
  2016
  Studio Viva Dans

  1 maand gratis dansles !!
  voor nieuwe leden woonachtig in:

  Nieuwerbrug, Zwammerdam, Waarder, Driebruggen,
  Reeuwijk, Boskoop

  Mail naar info@studiovivadans.nl voor meer informatie over deze actie.
  Kijk op onze website www.studiovivadans.nl onder het kopje lesrooster voor al onze danslessen + tijden.
  Let op deze actie geld niet voor de selectie en peuterswing lessen.

  Studio Viva Dans in Bodegraven is 6 dagen in de week geopend en geeft dansles aan kinderen en volwassenen en zowel aan jongens als meiden.

 • zo
  17
  jan
  2016
  volgt nogAlphen a/d Rijn

  Dance Unit en Dance Vibe zullen deelnemen aan de wedstrijd/ workshops voor het goede doel tijdens het 'A Dance For Life' evenement. Meer informatie volgt t.z.t. via de e-mail.

 • za
  30
  jan
  2016
  Tussen 18:30-21:30Studio Viva Dans

  Remy Vetter (SYTYCD) komt een workshop geven bij Studio Viva Dans!

  Studio Viva Dans start het nieuwe jaar goed! Op 30 januari 2016 komt Remy Vetter naar Studio Viva Dans, voor het geven van een vette dansworkshop! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen er in de avond (tussen +/- 18:30 a 20:30) 1 of 2 workshops gepland worden.
  Kosten: tussen de € 8,- a € 10,-. Ook dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. En wij zullen t.z.t. alle aanmeldingen hierover goed informeren. Ook alle leerlingen zullen wij op de hoogte brengen van de definitieve tijden. Geef je nu op voor deze gave dansworkshop, want VOL = VOL. Leerlingen vanaf 8 jaar mogen zich opgeven voor deze dansworkshops (door een e-mail te sturen naar info@studiovivadans.nl). Niet leden mogen zich ook aanmelden, maar daarbij willen wij wel aangeven dat leden van Viva Dans wel voorrang krijgen. Maar hopelijk met het organiseren van meerdere workshops is er voor iedereen plek
  Bij het opgeven noteren wij jullie e-mail adres en houden wij jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hopelijk tot 30 Januari!

  Meer informatie over Remy Vetter:
  Remy Vetter is een Indonesisch-Nederlandse professionele danser en choreograaf.Hij heeft op verschillende welbekende dansinstellingen les gegeven of geeft hier nog les, onder andere: UDA 'Utrechtse Dans Academie', Albeda Dans College, Summer Dance Camp, Global Dance Center en meer. Hij heeft opgetreden met: Bingo Players, Conor Maynard, Sharon Dorson, de Toppers en gechoreografeerd voor artiesten, televisie en musicals zoals: Alice DJ, Flashdance de Musical, So You Think You Can Dance the Next Generation, The Voice of Vlaanderen.
  Voor meer info neem een kijkje op zijn (pas gebouwde / nog in de maak zijnde) Website wink-emoticon www.rventertainment.nl

  https://www.youtube.com/watch?v=iJ90eTpk4AY

 • zo
  31
  jan
  2016
  VolgtDrunen

  Flow Motion en Flow Active zullen deelnemen aan de danswedstrijd 'Showtime' in Drunen. Meer informatie volgt t.z.t.

 • ma
  01
  feb
  2016
  za
  06
  feb
  2016
  openingstijden studioStudio Viva Dans, Danszaal

  Vanaf Maandag 1 Februari t/m Zaterdag 6 Februari, zijn er kijklessen bij Studio Viva Dans. Van alle leerlingen mogen de ouders de gehele les van hun zoon of dochter bijwonen. Zij krijgen op deze manier een beeld van wat zij allemaal in de les doen/ leren. Wij willen iedereen vragen niet teveel toeschouwers mee te nemen, dit i.v.m. het beperkte aantal plekken in de danszaal.

 • za
  13
  feb
  2016
  ?Evertshuis Bodegraven

  Op zaterdag 13-2-2016 neemt Studio Viva Dans met een aantal groepen deel aan het optreden Run into dance. Meer informatie over de uitgekozen groepen, tijden en kaartverkoop volgt snel via e-mail

 • ma
  15
  feb
  2016
  za
  20
  feb
  2016
  openingstijden studioStudio Viva Dans

  Alle leerlingen van Studio Viva Dans mogen tijdens deze week een vriend of vriendin meenemen om tijdens de dansles mee te doen (m.u.v. de selectie en peuterswing lessen). Tijdens deze lessen staan de vrienden en vriendinnen en (dans)plezier centraal.

 • vr
  11
  mrt
  2016
  19:30Goudse Schouwburg, grote theaterzaal

  Studio Viva Dans is benadert om deel te nemen aan de familievoorstelling 'De Gelaarsde Poes'. Een aantal leerlingen van Studio Viva Dans (4 jongens en 4 meiden) zullen daarom deelnemen aan deze voorstelling. Meer informatie over deze voorstelling kijk op: http://rotheater.nl/gelaarsdepoes
  Wij vinden het super gaaf dat Studio Viva Dans hieraan mag deelnemen! Wij wensen de uitgekozen leerlingen heel veel succes!

 • za
  09
  apr
  2016
  10:30 - 12:00Ontvangstruimte viva dans

  Op zaterdag 9 april kunt u tweedehands groepskleding of schoenen inleveren bij Gabriëlle in de ontvangstruimte van onze studio. Deze kleding + schoenen hopen wij de week erna voor u te verkopen tijdens onze tweedehands kleding verkoop. Heeft u nog kleding liggen? Lever dit in. Op deze manier maakt u iemand anders blij en ontvangt u zelf nog een vergoeding hiervoor. Let op: Gabriëlle regelt dit geheel vrijwillig voor onze leden

 • za
  16
  apr
  2016
  10:30 - 12:00Ontvangstruimte viva dans

  Alle tweedehands groepskleding + schoenen die bij ons ingeleverd zijn, worden nu verkocht. Via de e-mail ontvangen onze leden een prijzenlijst van de ingeleverde spullen. Let op: pinnen is niet mogelijk.

 • zo
  17
  apr
  2016
  Gehele dagBeverwijk

  De A-selectie (Flow Active), B-selectie (Flow Motion) en Demoteam A (Dance Unit) hebben zondag 17-04-2016 een danswedstrijd. Wij wensen ze allemaal heel veel succes!

 • wo
  11
  mei
  2016
  13:30 - 18:00Ontvangstruimte viva dans

  Anja Verbaan van Away Fashion staat bij ons in de studio voor de verkoop van de groepskleding (voor jazz, ballet, kids swing etc.) en de streetdance sneakers. Pinnen is mogelijk bij Anja.

 • za
  14
  mei
  2016
  07:30Studio viva Dans

  Een aantal ouders en leerlingen zullen op zaterdag 14 mei in de studio decorstukken en attributen gaan knutselen voor onze voorstelling op 25 Juni in het Castellum. Jullie kunnen een steentje bij dragen door (grote stukken) karton in te leveren. Met elkaar maken we er vast weer wat moois van! Bedankt voor jullie hulp!

 • za
  14
  mei
  2016
  13:30 en 14:15Studio Viva Dans

  De zaterdag Musical groep geeft op 14 mei een presentatie voor familie en alle geïnteresseerde. U kunt zich inschrijven voor deze presentatie, d.m.v. de intekenlijst op het informatiebord bij ons in de studio. De kaartjes zijn gratis. De eerste show is om 13:30 en de tweede show om 14:15 (beide zijn dezelfde shows).

 • za
  25
  jun
  2016
  VolgtTheater Castellum, Alphen a/d Rijn (grote zaal)

  Op zaterdagavond 25 Juni organiseert Studio Viva Dans weer hun jaarlijkse eindvoorstelling. Dit jaar organiseren wij weer een grote show in de grote theaterzaal van het Castellum. Het betreft een avondvoorstelling, maar de leerlingen zullen overdag al aanwezig moeten zijn voor de generale. De leerlingen en hun ouders ontvangen t.z.t. meer informatie over deze voorstellingsdag.

 • do
  08
  sep
  2016
  za
  10
  sep
  2016
  ?Bodegraven

  Op donderdag 8 september doen wij mee met de najaarsmarkt optocht. Vanaf groep 5 en hoger zullen onze leerlingen achter de viva dans kar aan dansen.

  Op vrijdag 9 september zullen een aantal leerlingen flyeren (C-selectie + opstapdemo)

  Op zaterdag 10 september heeft studio viva dans een drukke agenda. Een aantal leerlingen zullen dansen bij de kraam en flyers uitdelen en andere groepen zullen optreden tijdens het open podium. S'avonds zullen een aantal leerlingen optreden bij Yes-R, Helemaal Top, Hugo Beijeman

  Meer informatie over de najaarsmarkt volgt in de nieuwsbrief.

  Let op: Tijdens de najaarsmarkt gaan de lessen niet door!!!

 • za
  17
  sep
  2016
  10:30 - 11:30Ontvangstruimte viva dans

  Heb je nog groepskleding of schoenen in de kast liggen wat te klein is of waar je niets meer mee doet? Lever dit dan in bij ons en dan proberen wij dit voor jou te verkopen en andere leden hier blij mee te maken.

 • za
  24
  sep
  2016
  +/- 13:00 en +/- 19:00Bodegraven

  Een aantal groepen van Studio Viva Dans zullen s'middags en s'avonds een optreden verzorgen tijdens het gala van REBO. Meer informatie volgt t.z.t. in een informatiebrief.

 • za
  24
  sep
  2016
  10:30 - 11:30Ontvangstruimte viva dans

  De kleding + schoenen die op 17 september is ingeleverd proberen wij nu te verkopen. Heb jij nog groepskleding of schoenen nodig voor het aankomende seizoen? Kom dan gerust een kijkje nemen en passen. Leden ontvangen in de week voor 24 september een lijst met de kleding + schoenen die zijn ingeleverd.

 • za
  15
  okt
  2016
  In de avondUitgeest

  Een aantal danseressen zullen optreden bij een band in Uitgeest. Deze leerlingen ontvangen binnenkort meer informatie hierover

 • za
  29
  okt
  2016
  ?Reeuwijkse Hout

  Op zaterdag 29 oktober organiseert Studio viva Dans een spooktocht voor zowel leden als niet-leden. De leerlingen vanaf 15 jaar kunnen zich opgeven om als griezels in het bos te gaan zitten. En vanaf 8 jaar kunnen kinderen zich opgeven om deel te nemen aan deze spooktocht. Noteer je naam op de lijst, op het informatiebord in de studio. Voor meer informatie zie onze september nieuwsbrief

 • wo
  09
  nov
  2016
  13:15 - 18:00Ontvangstruimte studio viva dans

  Op woensdag 9 november 2016 staat Anja Verbaan van Away Fashion weer bij ons in de studio voor de verkoop van de groepskleding + schoenen (m.u.v. de streetdance kleding, de streetdance schoenen zijn bij haar wel te koop). Het is mogelijk om de kleding bij haar te passen en om advies te vragen. Bij Anja is het mogelijk om met pin te betalen. Voor die tijd komt er ook nog een tweedehands kleding inlever/ verkoop moment. Voor degene die niet willen wachten kunnen ook hun kleding online bestellen www.away-fashion.nl
  Op onze website kan je terug vinden welke kleding/ schoenen je nodig hebt

 • ma
  21
  nov
  2016
  zo
  04
  dec
  2016
  00:31Ontvangstruimte studio viva dans

  Via de mail ontvangen onze leden een sinterklaas kleurplaat. Elke leerling is vrij om deze op zijn/ haar eigen manier in te kleuren/ versieren. Wanneer deze af is lever je hem in bij onze informatiebalie en dan zal hij worden opgehangen in onze ontvangstruimte. Op deze manier brengen wij met zijn allen sinterklaas in de studio. De mooiste kleurplaat wint een prijs.

 • zo
  04
  dec
  2016
  ?Westervoort

  Op zondag 4 December geeft het pieten showballet een optreden tijdens de sinterklaasshow in Westervoort

 • zo
  11
  dec
  2016
  In de ochtendNoordwijk

  De A en B selectie zullen mee doen aan de danswedstrijd 'Shell We Dance' in theater de Muze in Noordwijk (onder voorbehoud).

 • ma
  19
  dec
  2016
  za
  24
  dec
  2016
  -Studio viva Dans

  In deze week zullen alle groepen met hun docent het jaar 2016 feestelijk met elkaar afsluiten. In de les wordt er besproken wat de leerlingen gaan doen.


Vrije dagen & Vakanties

Najaarsmarkt Donderdag 12, vrijdag 13, zaterdag 14 september 2019
Herfstvakantie 20 t/m 27 oktober 2019
Goede Vrijdag Vrijdag 10 april 2020
Tweede Paasdag Maandag 13 april 2020
Koningsdag Maandag 27 april 2020
Hemelvaart Donderdag 21 mei 2020
Tweede Pinksterdag Maandag 1 juni 2020
Eindvoorstelling Zaterdag 11 juli 2020