Complete agenda | Viva Dans

 • ma
  12
  jan
  2015
  za
  17
  jan
  2015
  Studio Viva Dans

  Tijdens deze Friends Dance Week, mogen alle leerlingen van Studio Viva Dans (m.u.v. de selectiegroepen) een vriendje of vriendinnetje (van ongeveer dezelfde leeftijd) meenemen naar de dansles. Deze gehele week staat in het teken van het: 'samen dansen'. Dus in de lessen zullen zij naar elkaar kijken en met elkaar dansen. Het beloofd een gezellige week te worden vol dansplezier.

 • zo
  18
  jan
  2015
  Alphen a/d Rijn

  A Dance For life wedstrijd Alphen a/d Rijn.
  Deelnemende groepen: Demoteam A & Demoteam B

 • ma
  16
  feb
  2015
  za
  21
  feb
  2015
  Studio Viva Dans

  In deze week laten de leerlingen van Studio Viva Dans zien wat zij tot nu toe allemaal geleerd hebben. Elke leerling mag zijn of haar ouders meenemen om de les bij te wonen. Zo krijgen zij een beeld, van wat wij allemaal in de lessen doen.

 • wo
  15
  apr
  2015
  14:00 tot 15:00Ontvangstruimte Studio Viva Dans

  Op woensdag 15 april van 14:00 tot 15:00 is Gabriëlle Schaap aanwezig in de ontvangstruimte van de dansstudio. Je kunt bij haar je tweedehands (groeps)kleding of schoenen inleveren. Zij zal dit de week erna in de ontvangstruimte, proberen voor jou te verkopen. Dus heb je nog tweedehandskleding wat bijvoorbeeld te klein is? Lever dit dan op 15 april bij Gabriëlle in, andere leerlingen zijn hier blij mee en zelf ontvang je nog een vergoeding voor de kleding of schoenen die anders in de kast blijven liggen.

 • wo
  22
  apr
  2015
  14:00 - 15:00Studio Viva Dans, ontvangstruimte

  Op woensdag 22 april (een week voordat Anja Verbaan komt met de nieuwe groepskleding/ schoenen) staat Gabriëlle Schaap in de ontvangstruimte van de dansstudio met tweedehands kleding en schoenen. Ben je nog op zoek naar groepskleding of schoenen voor de eindvoorstelling? Loop dan gerust even binnen om te kijken of jouw maat ertussen zit. Passen is mogelijk. Meer informatie over deze verkoop volgt binnenkort in onze nieuwsbrief.

 • ma
  27
  apr
  2015
  Zustertuin Bodegraven

  Studio Viva Dans is gevraagd om tijdens koningsdag in de zustertuin een optreden te verzorgen. Dit optreden zal begin van de middag plaats vinden en een aantal selectie en reguliere groepen zullen voor dit optreden ingezet worden. Iedereen kan naar dit optreden komen kijken en ons komen aanmoedigen. T.z.t. volgt er meer informatie over dit optreden in de nieuwsbrief.

 • wo
  29
  apr
  2015
  13:15 - 18:00Studio Viva Dans, ontvangstruimte

  Anja Verbaan van Away Fashion is bij ons in ontvangstruimte van de studio aanwezig tussen 13:15 en 18:00. Bij haar kunt u diverse groepskleding en schoenen passen en aanschaffen. Meer informatie volgt t.z.t. in onze nieuwsbrief.

 • za
  23
  mei
  2015
  Amersfoort

  De volgende groepen zullen deelnemen aan de danswedstrijd Dutch Dance Battle in Amersfoort: Demoteam A (Dance Unit), Demoteam B (Dance Vibe), A-selectie (Flow Active), B-selectie (Flow motion). Wij wensen deze selectiegroepen veel succes tijdens deze finale!

 • zo
  31
  mei
  2015
  Shell We Dance, Wageningen

  Flow Motion en Dance Unit hebben zich geplaatst voor het NK shell we dance. Wij zijn super trots op deze groepen en hun docenten.

 • za
  20
  jun
  2015
  zo
  21
  jun
  2015
  Kleine Zaal Castellum Alphen a/d Rijn

  Dit jaar verzorgt studio viva dans ook weer een eindvoorstelling. Vorig jaar stonden we in de grote zaal van Theater Castellum en dit jaar organiseren wij 2 kleinere/ intiemere voorstellingen in de kleine zaal van theater Castellum. Zaterdag 20 juni: Power of the planet. Zondag 21 juni: Fantasiastad. De groepen van Studio Viva Dans zullen verdeeld worden over deze 2 voorstellingen. Wij willen alle leerlingen en ouders vragen dit weekend vrij te houden. T.z.t. volgt er meer informatie over o.a. in welke voorstelling welke groep komt te dansen.

 • ma
  22
  jun
  2015
  Studio Viva Dans

  Afsluiting dansseizoen (voor alle leerlingen) 15:45 - 18:00 Dvd kijken middagvoorstelling / 18:15 - 20:30 Dvd kijken avondvoorstelling / 20:30 - 22:00 dansconditie les. * Planning onder voorbehoud, meer informatie volgt t.z.t. in onze nieuwsbrief

 • wo
  24
  jun
  2015
  VolgtDansstudio

  Eindevaluatie seizoen 2014/2015. Alle selectiegroepen komen in de studio bijeen voor hun eindevaluatie. Daarna zullen ze het seizoen op een leuke manier afsluiten. Meer informatie volgt binnenkort.

 • wo
  15
  jul
  2015
  do
  16
  jul
  2015
  Raadhuisplein Bodegraven

  Tijdens het kinderfestijn, op het raadhuisplein in Bodegraven, zal Studio Viva Dans meerdere dansworkshops verzorgen

 • za
  08
  aug
  2015
  12:00 - 22:30Utopia terrein

  Studio Viva Dans zal een aantal freestyle danseressen/acts verzorgen tijdens het utopia festival. Kaarten zijn nog te verkrijgen via de utopia webshop.

 • wo
  19
  aug
  2015
  +/- 10:00Vakantiespelen Bodegraven

  Studio Viva Dans zal ook dit jaar weer een dansworkshop geven aan de huttenbouw kinderen van de vakantiespelen. Studio Viva Dans draagt graag een steentje bij aan dit fantastische evenement.

 • do
  10
  sep
  2015
  s'avondsBodegraven

  Studio Viva Dans zal met haar leerlingen deelnemen aan de najaarsmarkt optocht. Informatie volgt t.z.t. via e-mail.

 • za
  12
  sep
  2015
  14:00 - 14:30Raadhuisplein Bodegraven

  Een aantal groepen van Studio Viva Dans zullen een optreden verzorgen tijdens het open podium op het raadhuisplein op zaterdag 12 september. Welke groepen hier zullen optreden volgt t.z.t. in een informatiebrief.

 • wo
  07
  okt
  2015
  14:00 - 15:00Ontvangstruimte Studio Viva Dans

  Op woensdag 7 oktober kan je bij ons in de ontvangstruimte van de studio je tweedehands groepskleding/ schoenen inleveren. Op deze manier kunnen wij nieuwe leden blij maken met tweedehands kleding en ontvang je zelf nog een vergoeding voor kleding die anders in de kast blijft hangen. Meer informatie over het inleveren van deze kleding ontvangen de leden per e-mail.

 • za
  10
  okt
  2015
  avondMarkelo

  Tijdens dit tirolfeest zullen er een aantal danseressen van Studio Viva Dans aanwezig zijn, die de aanwezige band zullen ondersteunen.

 • wo
  14
  okt
  2015
  14:00 - 15:00Ontvangstruimte Studio Viva Dans

  Na (het inleveren van de tweedehands kleding op) woensdag 7 oktober ontvangen alle leden een lijst met daarop de ingeleverde kledingstukken/ schoenen + bijbehorende prijs per e-mail. Als er iets tussen staat wat je nog nodig hebt kan je op woensdag 14 oktober in de studio komen (tussen 14:00 en 15:00) om deze kleding/schoenen te passen en eventueel aan te schaffen. Let op: reserveren van kledingstukken en/of schoenen is niet mogelijk. Meer informatie over deze tweedehands kleding verkoop volgt t.z.t. via e-mail.

 • wo
  04
  nov
  2015
  13:30 - 18:00Ontvangstruimte Studio Viva Dans

  Op woensdag 4 november staat Anja Verbaan van Away Fashion in de ontvangstruimte van onze studio. Bij haar kan je alle groepskleding (m.u.v. de streetdance donnaybroek en top) passen en aanschaffen. Kan je niet op woensdag 4 november? Je kan ook altijd telefonisch een bestelling bij haar plaatsen. Meer informatie over Anja verbaan en deze groepskleding verkoop volgt binnenkort in de nieuwsbrief

 • vr
  20
  nov
  2015
  19:30Jongerencentrum de zon, in Bodegraven

  De talentenklas en de C-selectie verzorgen op vrijdag 20 November een optreden, tijdens de pietendisco in de zon.
  Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De pietendisco is een leuk evenement voor kinderen en hun ouders. Kom gerust een kijkje nemen!

 • vr
  20
  nov
  2015
  UnknownDe zon Bodegraven

  De C-selectie en de talentenklas zal op Vrijdag 20 november een optreden verzorgen tijdens de pietendisco die georganiseerd wordt in de Zon.

 • zo
  22
  nov
  2015
  unknownWestervoort

  Studio Viva Dans zal het pietenshowballet ondersteunen tijdens de Sinterklaasshow in Westervoort.

 • ma
  30
  nov
  2015
  za
  05
  dec
  2015
  Studio Viva Dans, danszaal

  Van maandag 30 november t/m zaterdag 5 december staat Studio Viva Dans in het teken van Sinterklaas. Meer informatie over het sinterklaasfeest komt in de nieuwsbrief te staan. Het beloofd in ieder geval een gezellige week te worden. Vergeet niet de kleurplaat bij ons in te leveren. Zo help je ons om de studio te versieren en wie weet, win je nog een prijs.

 • ma
  14
  dec
  2015
  za
  19
  dec
  2015
  Studio Viva Dans

  In deze week sluiten wij het jaar gezellig met elkaar af. Elke groep spreekt met zijn of haar docent af hoe zij de laatste les van het jaar zullen invullen. Het maken van een surprise, het doen van een leuk dobbelspel, een hapje en een drankje, een pretles vol met spelletjes alles is mogelijk!

 • vr
  01
  jan
  2016
  Studio Viva Dans

  1 maand gratis dansles !!
  voor nieuwe leden woonachtig in:

  Nieuwerbrug, Zwammerdam, Waarder, Driebruggen,
  Reeuwijk, Boskoop

  Mail naar info@studiovivadans.nl voor meer informatie over deze actie.
  Kijk op onze website www.studiovivadans.nl onder het kopje lesrooster voor al onze danslessen + tijden.
  Let op deze actie geld niet voor de selectie en peuterswing lessen.

  Studio Viva Dans in Bodegraven is 6 dagen in de week geopend en geeft dansles aan kinderen en volwassenen en zowel aan jongens als meiden.

 • zo
  17
  jan
  2016
  volgt nogAlphen a/d Rijn

  Dance Unit en Dance Vibe zullen deelnemen aan de wedstrijd/ workshops voor het goede doel tijdens het 'A Dance For Life' evenement. Meer informatie volgt t.z.t. via de e-mail.

 • za
  30
  jan
  2016
  Tussen 18:30-21:30Studio Viva Dans

  Remy Vetter (SYTYCD) komt een workshop geven bij Studio Viva Dans!

  Studio Viva Dans start het nieuwe jaar goed! Op 30 januari 2016 komt Remy Vetter naar Studio Viva Dans, voor het geven van een vette dansworkshop! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen er in de avond (tussen +/- 18:30 a 20:30) 1 of 2 workshops gepland worden.
  Kosten: tussen de € 8,- a € 10,-. Ook dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. En wij zullen t.z.t. alle aanmeldingen hierover goed informeren. Ook alle leerlingen zullen wij op de hoogte brengen van de definitieve tijden. Geef je nu op voor deze gave dansworkshop, want VOL = VOL. Leerlingen vanaf 8 jaar mogen zich opgeven voor deze dansworkshops (door een e-mail te sturen naar info@studiovivadans.nl). Niet leden mogen zich ook aanmelden, maar daarbij willen wij wel aangeven dat leden van Viva Dans wel voorrang krijgen. Maar hopelijk met het organiseren van meerdere workshops is er voor iedereen plek
  Bij het opgeven noteren wij jullie e-mail adres en houden wij jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hopelijk tot 30 Januari!

  Meer informatie over Remy Vetter:
  Remy Vetter is een Indonesisch-Nederlandse professionele danser en choreograaf.Hij heeft op verschillende welbekende dansinstellingen les gegeven of geeft hier nog les, onder andere: UDA 'Utrechtse Dans Academie', Albeda Dans College, Summer Dance Camp, Global Dance Center en meer. Hij heeft opgetreden met: Bingo Players, Conor Maynard, Sharon Dorson, de Toppers en gechoreografeerd voor artiesten, televisie en musicals zoals: Alice DJ, Flashdance de Musical, So You Think You Can Dance the Next Generation, The Voice of Vlaanderen.
  Voor meer info neem een kijkje op zijn (pas gebouwde / nog in de maak zijnde) Website wink-emoticon www.rventertainment.nl

  https://www.youtube.com/watch?v=iJ90eTpk4AY

 • zo
  31
  jan
  2016
  VolgtDrunen

  Flow Motion en Flow Active zullen deelnemen aan de danswedstrijd 'Showtime' in Drunen. Meer informatie volgt t.z.t.

 • ma
  01
  feb
  2016
  za
  06
  feb
  2016
  openingstijden studioStudio Viva Dans, Danszaal

  Vanaf Maandag 1 Februari t/m Zaterdag 6 Februari, zijn er kijklessen bij Studio Viva Dans. Van alle leerlingen mogen de ouders de gehele les van hun zoon of dochter bijwonen. Zij krijgen op deze manier een beeld van wat zij allemaal in de les doen/ leren. Wij willen iedereen vragen niet teveel toeschouwers mee te nemen, dit i.v.m. het beperkte aantal plekken in de danszaal.

 • za
  13
  feb
  2016
  ?Evertshuis Bodegraven

  Op zaterdag 13-2-2016 neemt Studio Viva Dans met een aantal groepen deel aan het optreden Run into dance. Meer informatie over de uitgekozen groepen, tijden en kaartverkoop volgt snel via e-mail

 • ma
  15
  feb
  2016
  za
  20
  feb
  2016
  openingstijden studioStudio Viva Dans

  Alle leerlingen van Studio Viva Dans mogen tijdens deze week een vriend of vriendin meenemen om tijdens de dansles mee te doen (m.u.v. de selectie en peuterswing lessen). Tijdens deze lessen staan de vrienden en vriendinnen en (dans)plezier centraal.

 • vr
  11
  mrt
  2016
  19:30Goudse Schouwburg, grote theaterzaal

  Studio Viva Dans is benadert om deel te nemen aan de familievoorstelling 'De Gelaarsde Poes'. Een aantal leerlingen van Studio Viva Dans (4 jongens en 4 meiden) zullen daarom deelnemen aan deze voorstelling. Meer informatie over deze voorstelling kijk op: http://rotheater.nl/gelaarsdepoes
  Wij vinden het super gaaf dat Studio Viva Dans hieraan mag deelnemen! Wij wensen de uitgekozen leerlingen heel veel succes!

 • za
  09
  apr
  2016
  10:30 - 12:00Ontvangstruimte viva dans

  Op zaterdag 9 april kunt u tweedehands groepskleding of schoenen inleveren bij Gabriëlle in de ontvangstruimte van onze studio. Deze kleding + schoenen hopen wij de week erna voor u te verkopen tijdens onze tweedehands kleding verkoop. Heeft u nog kleding liggen? Lever dit in. Op deze manier maakt u iemand anders blij en ontvangt u zelf nog een vergoeding hiervoor. Let op: Gabriëlle regelt dit geheel vrijwillig voor onze leden

 • za
  16
  apr
  2016
  10:30 - 12:00Ontvangstruimte viva dans

  Alle tweedehands groepskleding + schoenen die bij ons ingeleverd zijn, worden nu verkocht. Via de e-mail ontvangen onze leden een prijzenlijst van de ingeleverde spullen. Let op: pinnen is niet mogelijk.

 • zo
  17
  apr
  2016
  Gehele dagBeverwijk

  De A-selectie (Flow Active), B-selectie (Flow Motion) en Demoteam A (Dance Unit) hebben zondag 17-04-2016 een danswedstrijd. Wij wensen ze allemaal heel veel succes!

 • wo
  11
  mei
  2016
  13:30 - 18:00Ontvangstruimte viva dans

  Anja Verbaan van Away Fashion staat bij ons in de studio voor de verkoop van de groepskleding (voor jazz, ballet, kids swing etc.) en de streetdance sneakers. Pinnen is mogelijk bij Anja.

 • za
  14
  mei
  2016
  07:30Studio viva Dans

  Een aantal ouders en leerlingen zullen op zaterdag 14 mei in de studio decorstukken en attributen gaan knutselen voor onze voorstelling op 25 Juni in het Castellum. Jullie kunnen een steentje bij dragen door (grote stukken) karton in te leveren. Met elkaar maken we er vast weer wat moois van! Bedankt voor jullie hulp!

 • za
  14
  mei
  2016
  13:30 en 14:15Studio Viva Dans

  De zaterdag Musical groep geeft op 14 mei een presentatie voor familie en alle geïnteresseerde. U kunt zich inschrijven voor deze presentatie, d.m.v. de intekenlijst op het informatiebord bij ons in de studio. De kaartjes zijn gratis. De eerste show is om 13:30 en de tweede show om 14:15 (beide zijn dezelfde shows).

 • za
  25
  jun
  2016
  VolgtTheater Castellum, Alphen a/d Rijn (grote zaal)

  Op zaterdagavond 25 Juni organiseert Studio Viva Dans weer hun jaarlijkse eindvoorstelling. Dit jaar organiseren wij weer een grote show in de grote theaterzaal van het Castellum. Het betreft een avondvoorstelling, maar de leerlingen zullen overdag al aanwezig moeten zijn voor de generale. De leerlingen en hun ouders ontvangen t.z.t. meer informatie over deze voorstellingsdag.

 • do
  08
  sep
  2016
  za
  10
  sep
  2016
  ?Bodegraven

  Op donderdag 8 september doen wij mee met de najaarsmarkt optocht. Vanaf groep 5 en hoger zullen onze leerlingen achter de viva dans kar aan dansen.

  Op vrijdag 9 september zullen een aantal leerlingen flyeren (C-selectie + opstapdemo)

  Op zaterdag 10 september heeft studio viva dans een drukke agenda. Een aantal leerlingen zullen dansen bij de kraam en flyers uitdelen en andere groepen zullen optreden tijdens het open podium. S'avonds zullen een aantal leerlingen optreden bij Yes-R, Helemaal Top, Hugo Beijeman

  Meer informatie over de najaarsmarkt volgt in de nieuwsbrief.

  Let op: Tijdens de najaarsmarkt gaan de lessen niet door!!!

 • za
  17
  sep
  2016
  10:30 - 11:30Ontvangstruimte viva dans

  Heb je nog groepskleding of schoenen in de kast liggen wat te klein is of waar je niets meer mee doet? Lever dit dan in bij ons en dan proberen wij dit voor jou te verkopen en andere leden hier blij mee te maken.

 • za
  24
  sep
  2016
  +/- 13:00 en +/- 19:00Bodegraven

  Een aantal groepen van Studio Viva Dans zullen s'middags en s'avonds een optreden verzorgen tijdens het gala van REBO. Meer informatie volgt t.z.t. in een informatiebrief.

 • za
  24
  sep
  2016
  10:30 - 11:30Ontvangstruimte viva dans

  De kleding + schoenen die op 17 september is ingeleverd proberen wij nu te verkopen. Heb jij nog groepskleding of schoenen nodig voor het aankomende seizoen? Kom dan gerust een kijkje nemen en passen. Leden ontvangen in de week voor 24 september een lijst met de kleding + schoenen die zijn ingeleverd.

 • za
  15
  okt
  2016
  In de avondUitgeest

  Een aantal danseressen zullen optreden bij een band in Uitgeest. Deze leerlingen ontvangen binnenkort meer informatie hierover

 • za
  29
  okt
  2016
  ?Reeuwijkse Hout

  Op zaterdag 29 oktober organiseert Studio viva Dans een spooktocht voor zowel leden als niet-leden. De leerlingen vanaf 15 jaar kunnen zich opgeven om als griezels in het bos te gaan zitten. En vanaf 8 jaar kunnen kinderen zich opgeven om deel te nemen aan deze spooktocht. Noteer je naam op de lijst, op het informatiebord in de studio. Voor meer informatie zie onze september nieuwsbrief

 • wo
  09
  nov
  2016
  13:15 - 18:00Ontvangstruimte studio viva dans

  Op woensdag 9 november 2016 staat Anja Verbaan van Away Fashion weer bij ons in de studio voor de verkoop van de groepskleding + schoenen (m.u.v. de streetdance kleding, de streetdance schoenen zijn bij haar wel te koop). Het is mogelijk om de kleding bij haar te passen en om advies te vragen. Bij Anja is het mogelijk om met pin te betalen. Voor die tijd komt er ook nog een tweedehands kleding inlever/ verkoop moment. Voor degene die niet willen wachten kunnen ook hun kleding online bestellen www.away-fashion.nl
  Op onze website kan je terug vinden welke kleding/ schoenen je nodig hebt

 • ma
  21
  nov
  2016
  zo
  04
  dec
  2016
  00:31Ontvangstruimte studio viva dans

  Via de mail ontvangen onze leden een sinterklaas kleurplaat. Elke leerling is vrij om deze op zijn/ haar eigen manier in te kleuren/ versieren. Wanneer deze af is lever je hem in bij onze informatiebalie en dan zal hij worden opgehangen in onze ontvangstruimte. Op deze manier brengen wij met zijn allen sinterklaas in de studio. De mooiste kleurplaat wint een prijs.

 • zo
  04
  dec
  2016
  ?Westervoort

  Op zondag 4 December geeft het pieten showballet een optreden tijdens de sinterklaasshow in Westervoort

 • zo
  11
  dec
  2016
  In de ochtendNoordwijk

  De A en B selectie zullen mee doen aan de danswedstrijd 'Shell We Dance' in theater de Muze in Noordwijk (onder voorbehoud).

 • ma
  19
  dec
  2016
  za
  24
  dec
  2016
  -Studio viva Dans

  In deze week zullen alle groepen met hun docent het jaar 2016 feestelijk met elkaar afsluiten. In de les wordt er besproken wat de leerlingen gaan doen.

 • zo
  22
  jan
  2017
  ?Alphen a/d Rijn

  Demoteam B en Demoteam A doen mee aan de danswedstrijd A Dance For Life in Alphen a/d rijn. Daarnaast hebben een aantal selectie leerlingen zich ingeschreven voor de duo/ solo wedstrijden Meer informatie volgt t.z.t.

 • ma
  23
  jan
  2017
  za
  28
  jan
  2017
  openingstijden studioStudio Viva Dans

  Alle leerlingen van Studio Viva Dans mogen tijdens deze week een vriend of vriendin meenemen om tijdens de dansles mee te doen (m.u.v. de selectie en peuterswing lessen). Tijdens deze lessen staan de vrienden en vriendinnen en (dans)plezier centraal.

 • za
  28
  jan
  2017
  18:00 - 21:00In de dansstudio van Studio Viva Dans

  Workshop krijgen van Zico Gomes? Schrijf je dan nu in! (info@studiovivadans.nl)

  Meer informatie vind je terug op de banner van onze homepagina. Klik dit bericht op de banner aan en lees meer informatie over deze workshop.

 • za
  04
  feb
  2017
  20:00 showEvertshuis Bodegraven

  Studio Viva Dans staat samen met Heres en een aantal andere dansstudio's op het podium. Zij zullen samenwerken en met elkaar een mooie voorstelling op het toneel zetten.
  Deelnemende groepen:
  -Vrijdag 19:00 Hip Hop/ Breakdance jongens
  -Maandag 16:45 jazz dans groep 3/4
  -Opstapdemo
  -Demoteam B
  -Demoteam A
  -C-selectie
  -B-selectie
  -A-selectie
  Zodra wij meer informatie hebben sturen wij dit door. De kaarten kunnen vanaf heden besteld worden door een mail te sturen naar info@studiovivadans.nl

 • zo
  05
  feb
  2017
  ??

  De A, B-selectie (en mogelijk C-selectie) doen deze zondag mee aan een danswedstrijd.

 • zo
  12
  feb
  2017
  +/- 13:00Studio viva Dans

  Studio viva dans organiseert voor haar leden soms extra activiteiten. Deze Yoga workshop organiseren wij voor onze dansconditie en jazz dans dames leden. Meer informatie is verzonden per mail naar deze leden.

 • vr
  17
  feb
  2017
  19:30Goudse Schouwburg Gouda

  Ro theater heeft viva dans opnieuw benadert om met hun samen te werken. Dit keer in de voorstelling Snorro. 8 leerlingen van viva dans tussen de 8 en 10 jaar zullen in deze voorstelling mee dansen. De desbetreffende leerlingen ontvangen hier t.z.t meer informatie over.

 • ma
  20
  feb
  2017
  za
  25
  feb
  2017
  -Dansstudio

  Van maandag 20 februari t/m zaterdag 25 februari zijn er weer kijklessen bij studio viva dans. Dit houd in dat de ouders van de leerlingen de gehele dansles mogen bij wonen. De leerlingen kunnen dan laten zien wat zij de afgelopen maanden geleerd hebben. Wij willen vragen, om per leerling niet meer dan 2 ouders/ verzorgers mee te nemen. Dit i.v.m. het beperkt aantal plaatsen aan de zijkant van de zaal. Meer informatie over deze kijklessen volgt t.z.t. in onze nieuwsbrief.

 • zo
  12
  mrt
  2017
  ??

  De A en B selectie + Demoteam A staan ingedeeld voor een danswedstrijd op deze datum (onder voorbehoud).

 • do
  23
  mrt
  2017
  +/- 20:00 & 21:00Wierickehuis

  Een aantal groepen zullen optreden tijdens de ladies night in wierickehuis nieuwerbrug.
  Meer informatie over het optreden en welke groepen hieraan deelnemen volgt t.z.t.

 • wo
  05
  apr
  2017
  15:00 - 16:30Studio viva dans

  Heeft u nog groepskleding of schoenen liggen, lever dit dan nu bij ons in. Wij proberen dit weer voor jou te verkopen.

 • za
  08
  apr
  2017
  11:00 - 12:30Studio viva dans

  Verkoop tweedehands kleding + schoenen

 • zo
  09
  apr
  2017
  ??

  De A + B-selectie en Demoteam A staan ingedeeld voor een danswedstrijd (onder voorbehoud).

 • wo
  26
  apr
  2017
  ?De brug in Reeuwijk

  Een aantal groepen zullen s'middags een optreden verzorgen in zalencentrum de Brug in Reeuwijk Brug. Meer informatie volgt zodra wij dit ook van de organisatie hebben ontvangen.

 • do
  27
  apr
  2017
  13:00 - 14:00Zustertuin Bodegraven

  Een aantal groepen zullen een optreden verzorgen tijdens koningsdag in de zustertuin. De leerlingen ontvangen hier binnenkort meer informatie over.

 • wo
  10
  mei
  2017
  13:15 - 18:00Ontvangstruimte studio viva dans

  10 mei 2017 staat Anja Verbaan weer in de studio van 13:15 tot 18:00 voor de verkoop van de groepskleding voor alle groepen, m.u.v. de streetdance groepen. De kleding voor de streetdance afdeling dient in de winkel of online gekocht te worden. Wel verkoopt Anja Verbaan de streetdance sneakers. Passen van de kleding/ schoenen is mogelijk in de studio. Meer informatie volgt in onze nieuwsbrief.

 • vr
  12
  mei
  2017
  19:30De zon in Bodegraven

  De talentenklas, opstapdemo en C-selectie hebben een optreden in de zon in bodegraven tijdens de kids disco 'doe raar met je haar'.
  Dit optreden start om 19:30 en is +/- om 19:45 klaar.

 • za
  20
  mei
  2017
  14:00Viva Dans theater

  Studio Viva Dans organiseert een open podium voor haar leden. De dansstudio wordt omgetoverd tot een kleine theaterzaal en de deelnemers kunnen hier hun talenten (zang, dans, acrobatiek etc.) laten zien.
  Meer informatie hebben de leerlingen ontvangen per mail. Inschrijven? Dit kan. Stuur een e-mail naar info@studiovivadans.nl en ontvang meer informatie

 • zo
  21
  mei
  2017
  --

  Deze datum is nog niet zeker. Afhankelijk van de punten die de groepen halen in de voorrondes op 12 maart en 9 april 2017 wordt er gekeken welke groepen er naar het NK door gaan. Voor de zekerheid is het wel fijn als de leerlingen in deze groepen rekening houden met deze datum

 • zo
  28
  mei
  2017
  ?Alphen a/d Rijn

  Demoteam B (en wellicht t.z.t. de opstapdemo) neemt deel aan de danswedstrijd A Dance For Life in Alphen a/d Rijn. (Onder voorbehoud)

 • vr
  09
  jun
  2017
  20:15Studio Viva Dans

  Voor alle hulpouders die meehelpen tijdens de voorstellingen op 24 en 25 juni organiseren wij een informatieavond. Start 20:15 in de studio van viva dans.

 • vr
  16
  jun
  2017
  18:15Zwembad de kuil bodegraven

  *Deelnemende groepen: C-selectie, Talentenklas, Demoteam B

  Aanwezig groepen: 17:30
  Optreden: +/- 18:15
  Einde: +/- 18:35

 • za
  24
  jun
  2017
  zo
  25
  jun
  2017
  -Volgt

  In dit weekend organiseert Studio Viva Dans meerdere eindvoorstellingen. Meer informatie over deze voorstellingen volgt t.z.t. (over o.a. de locatie en in welke voorstelling welke groepen dansen).

 • ma
  26
  jun
  2017
  16:00Studio Viva Dans

  De docenten gaan de kostuums sorteren en opruimen. Kom jij ons een handje helpen?

 • di
  27
  jun
  2017
  02:00Studio viva dans

  17:00 - 18:30 evaluatie demoteam B

  18:30 - 19:30 activiteit demoteam B + demoteam A (danskleding mee)

  19:30 - 21:00 evaluatie demoteam A

 • wo
  28
  jun
  2017
  22:30Studio Viva Dans

  13:30 - 15:00: dvd kijken show 1
  15:00 - 16:30: dvd kijken show 3
  16:30 - 18:00: dvd kijken show 2
  18:00 - 19:15: evaluatie b-selectie & c-selectie
  19:15 - 20:45: evaluatie a-selectie

 • do
  14
  sep
  2017
  Volgt nogVolgt nog

  Informatie volgt nog

 • vr
  15
  sep
  2017
  Volgt nogVolgt nog

  Informatie volgt nog

 • za
  16
  sep
  2017
  Volgt nogVolgt nog

  Informatie volgt nog

 • wo
  27
  sep
  2017
  14:30 - 16:00Ontvangstruimte studio viva dans

  Heb je nog tweedehands groepskleding en/of schoenen liggen, lever deze dan in op woensdag 27 september tussen 14:30 en 16:00 bij ons in de ontvangstruimte.
  Wij proberen deze kleding + schoenen dan voor jou te verkopen, op deze manier maak je andere leden blij met spullen die anders wellicht in de kast blijven liggen.

 • za
  07
  okt
  2017
  10:30 - 12:00Ontvangstruimte studio viva dans

  Op zaterdag 7 oktober tussen 10:30 en 12:00 is de tweedehands kleding + schoenen verkoop. Alles wat die week ervoor is ingeleverd (+ de spullen die nog over zijn van het vorige verkoop moment) kan gekocht worden. Heb jij dus nog iets nodig van groepskleding + schoenen kom dan zeker een kijkje nemen. Meer informatie volgt t.z.t. per mail

 • ma
  30
  okt
  2017
  za
  04
  nov
  2017
  Openingstijden studiostudio viva dans

  Van 30 oktober t/m 4 november is het friends dance week bij viva dans. Alle leerlingen mogen een vriendje of vriendinnetje (m.u.v. de selectiegroepen) meenemen naar de dansles. Tijdens deze week staat samenwerken en dansplezier met elkaar centraal

 • wo
  01
  nov
  2017
  13:15 - 18:00Ontvangstruimte studio viva dans

  1 november staat Anja Verbaan weer in de studio van 13:15 tot 18:00 voor de verkoop van de groepskleding voor alle groepen, m.u.v. de streetdance groepen (deze kleding kan niet bij haar verkocht worden, meer informatie staat hierover op onze website + nieuwsbrief). Wel verkoopt Anja Verbaan de streetdance sneakers. Passen van de kleding/ schoenen is mogelijk in de studio.

 • ma
  13
  nov
  2017
  zo
  03
  dec
  2017
  -Ontvangstruimte studio viva dans

  Per mail zal er een kleurplaat verzonden worden naar onze leden. Deze kleurplaat mogen de leerlingen uitprinten, thuis inkleuren/ versieren en inleveren bij Viva Dans. Op deze manier versieren wij met elkaar de ontvangstruimte. De mooiste kleurplaat wint een kleine prijs.

 • wo
  29
  nov
  2017
  di
  05
  dec
  2017
  -Studio Viva Dans

  In deze week staat de studio in het thema van Sinterklaas. Met name in de kinderlessen wordt hier aandacht aan besteed. Meer informatie volgt t.z.t. per mail en op de website

 • vr
  15
  dec
  2017
  za
  16
  dec
  2017
  In de avondZwammerdam

  Viva Dans zal met een aantal danseressen aanwezig zijn tijdens het jaarlijkse evenement van Helemaal Top.
  Voor meer informatie/ kaarten
  http://www.helemaaltop.com/

 • ma
  18
  dec
  2017
  za
  23
  dec
  2017
  -Studio Viva Dans

  In deze week sluiten de leerlingen samen met hun docenten het jaar gezellig af. Hoe zij dit doen, spreken zij met elkaar af, per groep in de les.

 • zo
  21
  jan
  2018
  -Swanlaa theater

  Zondag 21 januari zal Studio Viva Dans samen met Da Danza en een aantal andere dansstudio's het theater induiken met een aantal van hun selectiegroepen. De selectiegroepen van Viva Dans die mee doen zijn: A-selectie, B-selectie, Opstapdemo, Demoteam A, Talentenklas

 • ma
  22
  jan
  2018
  za
  27
  jan
  2018
  -Studio viva dans

  Deze week zijn er kijklessen bij Studio Viva Dans
  Tijdens deze lessen mogen de ouders de gehele les bijwonen. De leerlingen kunnen dan laten zien wat zij tot nu toe geleerd hebben.

 • zo
  28
  jan
  2018
  ?Alphen a/d Rijn

  Wedstrijd Demoteam A + B  en opstapdemo doen mee aan deze wedstrijd. Meer informatie volgt t.z.t Mocht je nog mee willen doen met een solo of duet streetdance/ hip hop of jazz/ modern laat ons dit dan weten. Dit is namelijk ook mogelijk, wie weet behaal jij of samen met je vriend/ vriendin een prijs

 • zo
  18
  feb
  2018
  ?Beverwijk

  De volgende groepen zullen deelnemen aan de wedstrijd We Know You Can Dance in Beverwijk:
  Demoteam A + Demoteam B + A/B en C selectie
  Data + deelname groepen onder voorbehoud.

 • ma
  19
  feb
  2018
  za
  24
  feb
  2018
  Zie lesroosterStudio Viva Dans

  Neem gezellig een vriendje of vriendinnetje mee naar de les en dans met elkaar gedurende de hele les. Deze week staat in teken van plezier hebben met elkaar. (M.u.v. van de selectiegroepen)

 • vr
  02
  mrt
  2018
  16:00 - 20:00Viva Dans

  De lessen die een aantal weken geleden niet door konden gaan, zullen op vrijdag 2 maart ingehaald, volgens de tijden van het vaste lesrooster.

 • vr
  09
  mrt
  2018
  zo
  11
  mrt
  2018
  --

  Selectieweekend/ kamp. Meer informatie volgt binnenkort. De groepen die meegaan zijn:

  A-selectie/ B-selectie/ C-selectie, Demoteam A/ Demoteam B/ Opstapdemo

 • do
  15
  mrt
  2018
  ?Flora theater boskoop

  In Boskoop op donderdagavond 15 maart zullen een aantal van onze dansgroepen samen dansen met Concordia in het flora gebouw. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

 • zo
  18
  mrt
  2018
  Veenendaal

  Een aantal jazz en streetdance selectiegroepen nemen deel aan deze wedstrijd.
  De volgende groepen nemen deel aan deze wedstrijd:
  A-selectie+ B-selectie
  Demoteam A

 • zo
  08
  apr
  2018
  ?Waalwijk

  De jazz selecties (A-B & C-selectie) zullen deelnemen aan een wedstrijd in Waalwijk
  Data + wedstrijd onder voorbehoud

 • za
  12
  mei
  2018
  9:30 t/m 13:15In de dansstudio van Studio Viva Dans

  Zaterdag 10 maart gaan de lessen van Liselot niet door i.v.m. ons selectiekamp. Deze lessen zullen volgens de reguliere lestijden ingehaald worden op Zaterdag 12 mei (in de meivakantie)

 • za
  19
  mei
  2018
  13:00 - 17:00Evertshuis Bodegraven

  Zaterdag 19 mei wordt de voorstelling D.A.T. georganiseerd door Saskia en Fleur.
  Studio Viva Dans doet mee met de volgende groepen:
  B-selectie, C-selectie, Opstapdemo, Maandag 19:45 Klassiek/ Modern VO 3-6 , Zaterdag 11:15 Streetdance groep 3/4/5.
  Deze groepen ontvangen per mail, meer informatie

 • za
  26
  mei
  2018
  Ochtend en middagRoute door bodegraven

  Een aantal van onze groepen zullen een paar optredens verzorgen tijdens de kunstroute die in Bodegraven georganiseerd wordt. Het thema van deze route is 'ruimte', meerdere kunstenaars ontmoeten elkaar en het beloofd een bijzondere route en samenwerking te worden.

 • zo
  27
  mei
  2018
  ?Beverwijk

  Finale We Know You Can Dance. Afhankelijk van de eerder behaalde punten zullen wellicht een aantal selectiegroepen van Studio Viva Dans mee doen aan deze finale.

 • zo
  03
  jun
  2018
  --

  Mochten er groepen zijn die voldoende punten hebben behaald in de voorronde dan is op 3 juni de finale van het shell we dance event.

 • za
  07
  jul
  2018
  -Goudse Schouwburg Gouda

  Op Zaterdag 7 Juli organiseert Studio Viva Dans hun eindvoorstelling: 'Viva Dans in premiére'
  Meer informatie volgt t.z.t. in onze nieuwsbrief. De voorstelling vind s'avonds plaats, maar s'middags zullen de (meeste) groepen al aanwezig zijn i.v.m. de generale.

 • ma
  09
  jul
  2018
  01:00In de dansstudio van Studio Viva Dans

  Maandag 9 juli, sluiten wij in de studio het seizoen af met onze leden. Wij zullen de dvd van onze eindvoorstelling tonen en alle leerlingen zijn welkom om deze te komen bekijken. Meer informatie volgt hierover nog per mail.

 • di
  10
  jul
  2018
  ?Studio viva Dans

  Vorig jaar hebben vele leden ons geholpen met het opruimen van de kostuums. Dit was zo fijn! Met elkaar was binnen een paar uur de hele studio en het kostuumhok helemaal opgeruimd. Dit jaar willen wij dit weer doen. Meer informatie volgt per mail. Iedereen is van harte welkom om te komen helpen. Al is het maar voor even.

 • wo
  10
  okt
  2018
  14:00 - 15:30Ontvangstruimte studio viva dans

  Lever nu de groepskleding + schoenen die je niet meer gebruikt in, wellicht kan jij iemand anders hier blij mee maken.

 • wo
  17
  okt
  2018
  14:00 - 15:30Ontvangstruimte studio viva dans

  Verkoop tweedehands groepskleding + schoenen. Passen is mogelijk

 • wo
  07
  nov
  2018
  13:30 - 18:00Ontvangstruimte Viva Dans

  Anja Verbaan van Away Fashion staat weer bij ons in de ontvangstruimte van de dansstudio voor de verkoop van groepskleding (let op niet voor alle afdelingen, meer informatie hierover volgt in de nieuwsbrief).

 • za
  17
  nov
  2018
  Centrum Bodegraven

  Onder begeleiding van Viva Dans zullen een aantal pieten zich dansend door de straten van Bodegraven verplaatsen. Deze danspieten hebben hierover inmiddels bericht ontvangen

 • zo
  18
  nov
  2018
  Duiven

  Het pieten showballet is onder begeleiding van Viva Dans aanwezig tijdens de grote sinterklaasshow in duiven. Meer informatie: http://www.grotesinterklaasshow.nl/

 • zo
  20
  jan
  2019
  Alphen a/d Rijn

  A dance for life: Demoteam A + Demoteam B

 • zo
  10
  feb
  2019
  Drunen

  Showtime A + B + C- selectie

 • zo
  10
  mrt
  2019
  Beverwijk

  We know you can dance: Demoteam A + Demoteam B + A-B-C selectie

 • zo
  07
  apr
  2019
  Beverwijk

  We know you can dance: A+B+C-selectie + Demoteam A + Demoteam B

 • zo
  14
  apr
  2019
  9:30 - 13:00Evertshuis

  Demoteam B, B-selectie, Talentenklas en C-selectie doen mee tijdens het optreden Run into dance. Meer informatie is verzonden per mail.

 • za
  27
  apr
  2019
  13:00Zustertuin bodegraven

  Viva Dans geeft een optreden tijdens koningsdag in de zustertuin. Deelnemende groepen:
  Opstapdemo, Talentenklas, Demoteam B, B-selectie, C-selectie, Do 16:00, Ma 17:45, Vrijdag 16:00, Di 16:00, Wo 15:30, Wo 16:45, Ma 16:45

 • do
  02
  mei
  2019
  14:00 - 16:00sporthoeve de kuil bodegraven

  Gave workshops volgen in de meivakantie? Dat kan!

  Schrijf je nu in voor de gave workshops op donderdag 2 mei.

  https://www.buurtsportcoach-bodegraven-reeuwijk.nl/activiteiten/

 • wo
  15
  mei
  2019
  14:30 - 16:00Ontvangstruimte studio viva dans

  Nog groepskleding + schoenen liggen die je niet meer gebruikt, of te klein is geworden maar nog in goede staat is? Lever het in bij ons in de studio en dan proberen wij het voor jou te verkopen. Op deze manier kunnen wij wellicht andere leden blij maken met kleding die anders in de kast blijft liggen (let op: wij hanteren vaste prijzen voor de artikelen die bij ons ingeleverd worden).

 • za
  18
  mei
  2019
  10:00 - 12:00Ontvangstruimte studio viva dans

  Tussen 10:00 en 12:00 worden de tweedehands artikelen die bij ons zijn ingeleverd verkocht. Tussen 15 en 18 mei wordt er een mail verzonden naar onze leden waarin staat welke artikelen wij hebben liggen. Op zaterdag 18 mei kunnen jullie komen passen en de spullen zo nodig aanschaffen, vooraf reserveren is niet mogelijk.

 • za
  18
  mei
  2019
  OchtendArcheon alphen

  Viva dans zal een optreden verzorgen tijdens een evenement georganiseerd op 18 mei in het Archeon. De volgende groepen zullen optreden:
  Dance Fusion, C-selectie, Ma 15:45, Ma 18:45 VO 1-3 (klassiek/modern), Spitzen

 • wo
  22
  mei
  2019
  13:45 - 18:00Ontvangstruimte studio viva dans

  Anja Verbaan van Away Fashion komt weer naar de studio voor de verkoop van groepskleding.

  Jullie kunnen bij haar terecht voor de groepskleding voor de:
  -Klassiek/ Modern afdeling
  -Musical dans afdeling
  -Jazz dans afdeling
  -Selectielessen

  De streetdance sneakers kunnen ook bij Anja aangeschaft worden. Let op: de groepskleding voor streetdance kan NIET bij haar besteld worden. Dit kan op een andere manier aangeschaft worden. In de nieuwsbrief ontvangen jullie hier meer informatie over.

  Ook andere leuke artikelen zoals danstassen sport + aerobics kleding voor kinderen/ volwassenen heeft Anja op haar rekken hangen.

 • zo
  26
  mei
  2019
  Beverwijk

  Afhankelijk van het aantal punten die onze groepen behalen in de voorrondes, weten wij of en met welke groepen wij richting het NK gaan.

 • zo
  16
  jun
  2019
  Zaandam

  Dutch Dance Competition: Demoteam A + Demoteam B + A-B-C-selectie

 • za
  06
  jul
  2019
  zo
  07
  jul
  2019
  volgt nogEvertshuis Bodegraven

  Vorig jaar organiseerde Viva Dans haar grote jubileum show in de goudse schouwburg. Dit jaar organiseert Viva Dans meerdere voorstellingen in het weekend van 6 en 7 juli. De indeling van de groepen (welke groep in welke show en op welke dag danst) volgt binnenkort in de nieuwsbrief


Vrije dagen & Vakanties

Najaarsmarkt Donderdag 12, vrijdag 13, zaterdag 14 september 2019
Herfstvakantie 20 t/m 27 oktober 2019
Goede Vrijdag Vrijdag 10 april 2020
Tweede Paasdag Maandag 13 april 2020
Koningsdag Maandag 27 april 2020
Hemelvaart Donderdag 21 mei 2020
Tweede Pinksterdag Maandag 1 juni 2020
Eindvoorstelling Zaterdag 11 juli 2020