Wie zijn we?

Bij Studio Viva Dans staat plezier centraal in de lessen die worden gedoceerd. In de lessen wordt op afwisselende wijze de creativiteit en dansontwikkeling van iedere leerling gestimuleerd. Het basisprincipe is dat we een omgeving willen creëren waarin een leerling zich prettig en veilig voelt om zich te kunnen ontwikkelen gedurende de lessen.

Daarnaast vind het team van Studio Viva Dans goed contact met elkaar en met de leerlingen heel erg belangrijk. Het team staat klaar voor de leerlingen en/of ouders wanneer zij vragen hebben.

Het enthousiasme van de docenten die werkzaam zijn, is duidelijk merkbaar voor de leerlingen die bij hun in de lessen staan. Dit zorgt ervoor dat alle leerlingen met veel plezier naar de danslessen toe komen.

Carolien van Os

Artistiek leidster/ Docent
Carolien_BWOp 6-jarige leeftijd begon Carolien met dansen en al snel was zij vastbesloten om van haar hobby haar beroep te maken. Na haar auditie werd zij toegelaten tot de Amsterdamse Hoge School voor de Kunsten. Zij volgde daar de opleiding voor dansdocent. Behalve in dansstijlen als Jazz, Modern, Klassiek, Street – Hip/Hop en spel/drama, is zij ook opgeleid in theorievakken, zoals psychologie, pedagogiek en anatomie.

Naast haar dansopleiding heeft Carolien ook andere danservaringen. Zij heeft optredens en clips verzorgd bij (inter)nationale artiesten, zoals o.a.; Montell Jordan, Donell Jones, Lloyd de Meza, dj’s van Q-music, Wolter Kroes, Ali B, Yes-R en een samenwerking met het tv-programma Utopia. Ook heeft zij meerdere malen succesvol deelgenomen aan de Nederlandse kampioenschappen voor Streetdance/ Hip Hop. Daarnaast choreografeert zij nu ook zelf voor wedstrijden om met de studio viva dans selectiegroepen aan deel te nemen.

Na haar dansopleiding is een meisjesdroom werkelijkheid geworden toen Carolien de kans kreeg om de dansstudio van Ans Wieman over te nemen. Inmiddels heeft Carolien haar eigen visie en danspassie in deze studio kunnen verwerken en kan zij haar leerlingen blij maken met de lessen die aangeboden worden. Carolien vindt het heerlijk om haar passie voor dans te delen met haar leerlingen. Of je nu voor je plezier wilt dansen of omdat je jezelf professioneel verder wilt ontwikkelen als danser(es), Carolien en haar team van docenten kunnen je hierin begeleiden.

Liselot van den Boogaard

Docent
liselot_8118Liselot danst al langer wel dan niet in haar leven. Als kind is ze begonnen met dansen in Bodegraven en sindsdien is ze niet meer gestopt. Met veel succes is zij afgestudeerd als docent dans aan de dansacademie in Arnhem. Tijdens deze studieperiode heeft ze al veel les, workshops en projecten gegeven op diverse dansscholen. In de lessen vindt ze een goede sfeer heel belangrijk. Ook om zo elke leerling individueel te kunnen laten ontwikkelen op zowel technisch als creatief vlak, wat altijd samengaat met veel plezier.
Ze vindt het leuk om haar passie voor dans over te brengen aan leerlingen van verschillende leeftijden en in verschillende dansstijlen.

Zij vind het belangrijk om leerlingen dingen te leren, maar om voor dansplezier te zorgen, waarbij de eigenheid en inleving van de leerlingen goed tot hun recht komen, staat voor haar voorop. Liselot is een ervaren, enthousiaste en betrokken dansdocent die ervoor zorgt dat haar leerlingen haar les verlaten met een grote glimlach op hun gezicht.

Refaja Bastiaans

Docent
Refaja_BW Refaja Bastiaans is geboren in Rotterdam. Na een paar jaar economie gestudeerd te hebben heeft hij de keuze gemaakt om voor het dansen te gaan en werd hij aangenomen bij Albeda dansacademie in Rotterdam. Deze opleiding heeft hij inmiddels succesvol afgerond en hij heeft ervaring opgedaan als docent bij verschillende dansscholen (waaronder Global Dance Center o.l.v. Shaker) en als danser met verschillende dansoptredens en clips (o.a. the best of armin only, B-brave, jayh). Hip Hop is de dansstijl waarin hij het meest les geeft, maar ook diverse andere stijlen (waaronder breakdance, jazz en modern) zijn hem niet onbekend. Energie, motivatie en gedrevenheid staan centraal in zijn lessen. Hij vind het belangrijk dat de leerlingen in zijn lessen veel dansplezier ervaren, maar ook dat er hard gewerkt wordt zodat iedereen op zijn/ haar eigen niveau wat kan leren van zijn lessen.

Frency van Duijn

Docent
Frency_BW Frency van Duijn is 27 jaar en komt uit Alphen a/d Rijn. Zij was 3 jaar toen zij begon met dansen. Zij is afgestudeerd aan de Dutch academy of performing arts (DAPA) richting Dance Artist. Vroeger was haar droom om zelf op het podium te staan, maar tijdens haar opleiding kwam zij er achter dat haar passie voor les geven nog groter was. Frency onderneemt veel (waaronder haar VOF DD Dance) en geeft vele danslessen wij diverse dansstudio’s. Dansen is haar leven en er is niets aan dans wat zij niet leuk vind. Zij vind het geweldig als zij andere mensen hetzelfde gevoel kan geven. Zij ziet zichzelf als de docent, maar wel een docent die met een groep op het punt wilt komen dat zij zich vrij genoeg voelen om hun eigen creativiteit met haar te delen. Elkaar inspireren en accepteren zijn de twee woorden die zij in haar lessen centraal zet. Ze staat bekend als ‘The girl with the million dollar smile’. En zij vind het dan ook zeer belangrijk dat iedere leerling met dezelfde glimlach haar les uit loopt.

Charlene v.d. Velde

Docent
Frency_BW Charlene van der Velde is een oud leerling van Viva Dans. Zij heeft jaren gedanst bij Viva Dans, maar i.v.m. haar studie moest zij in 2017 stoppen bij Viva Dans. Charlene heeft de MBO dansopleiding van Utrecht met succes afgerond en volgt op dit moment een HBO dansopleiding in Arnhem (Artez). Charlene vind het heerlijk om zelf op het toneel te staan, maar ook het lesgeven vind zij super leuk om te doen! Zij gaat (in samenwerking met Carolien) de dansconditie les op de maandag avond geven.

 

Reacties zijn uitgeschakeld.