Lid worden

lidmaatschapLid worden van Studio Viva Dans? Geen probleem! Je kan altijd mailen of bellen voor meer informatie of aanmelden voor een proefles. Je kunt ook even kijken bij de volgende onderwerpen.

Handige links

 

Download Inschrijf Formulier   Lesrooster   Contributie   Dansstijlen   De Dansstudio

Meteen lid willen worden? Geen probleem. Gewoon het inschrijfformulier downloaden, uitprinten, invullen en inleveren bij de desbetreffende docent. Vergeet niet om je ouder(s)/verzorger(s) mee te laten tekenen als je nog minderjarig bent. Eerst een proefles volgen is natuurlijk ook altijd mogelijk, je ontvangt dan het inschrijfformulier van de docent aan het einde van je proefles. Bij elke stijl mag je één geheel gratis en vrijblijvende proefles volgen. Wil je bijvoorbeeld één keer mee doen met een jazz, klassiek en streetdance les om zo de dansles te kiezen die het beste bij jou past, dan is dit geen probleem. Bel ons op 0172-616777 (tijdens openingstijden van de studio) en meld je aan voor een proefles.

Uiteraard kan je kijken welke lessen er allemaal zijn op het lesrooster. Hier staan alle lessen op een rijtje. Kijk of er een les voor je bijzit en of deze gegeven wordt op een moment dat het jouw uitkomt. Beschrijving van de diverse dansstijlen vind je onder de link dansstijlen.

Vergeet niet eventjes te kijken wat een lidmaatschap kost aan contributie.

Aanmelden voor een proefles? Dat kan, mail ons naar info@studiovivadans.nl of loop gezellig bij ons binnen. Je bent van harte welkom!

 

IMG_9555 IMG_9863 IMG_0014 IMG_0071
IMG_0375 IMG_9560 IMG_9620 IMG_9790

Reacties zijn uitgeschakeld.