Danskleding

Wij hanteren groepskleding voor alle leerlingen uit de basis- en selectiegroepen die deelnemen aan de jaarlijkse eindvoorstelling en/of diverse optredens. In de lessen zijn onze leerlingen vrij om eigen, lekker zittende danskleding te dragen.

De groepskleding (m.u.v. de Streetdance afdeling) kan aangeschaft worden bij Anja Verbaan van Away Fashion. De groepskleding voor de streetdance afdeling kan aangeschaft worden bij Yo Fashion uit woerden. Beide partijen komen twee keer per dansseizoen naar Studio Viva Dans (rond oktober en april), zodat de leerlingen danskleding en -schoenen kunnen passen. De kleding kan ook online besteld worden via www.away-fashion.nl & www.yofashion.nl

De Streetdance afdeling kan hun kleding online bestellen, bij o.a. Decathlon, H&M en HEMA etc. Onze leden ontvangen hierover meer informatie per mail. Let bij online bestellingen goed op dat de juiste kleding wordt aanschaft. Hou daarbij onderstaande afbeeldingen aan voor het model en materiaal en kies voor een effen uitvoering (= zonder merklogo).

Daarnaast organiseren wij twee keer per jaar (rond september en maart) een inruil- en verkoopmoment voor tweedehands groepskleding en -schoenen. Onze leerlingen ontvangen hierover een nieuwsbrief met meer informatie.

Op een andere manier groepskleding bestellen is natuurlijk toegestaan. Let er wel op dat het model en de kleur precies overeen komt met onze groepskleding. Neem bij twijfel even contact met ons op.

Kleding & schoenen - Afbeeldingen

Afdeling | Jazz + Kids Swing

Afdeling | Streetdance/ Hip hop - ! - De groepskleding is veranderd ten opzichte van de vorige seizoenen.

Afdeling | Klassiek / Modern - ! - De leerlingen dienen hun basiskleding ook in de les te dragen.

Afdeling | Show/ Musical Dans

Afdeling | Overige Lessen

Afdeling | Selectie:

Viva Dans artikelen