Dansvoorstelling maakt indruk

Afgelopen zaterdag organiseerde Studio Viva Dans hun eindvoorstelling in een uitverkocht Castellum.

Studio Viva Dans nam het publiek mee door de tijd. De show begon met de aller jongste leerlingen, verkleed als bewoners uit het  stenentijdperk en het publiek was meteen verkocht. De enthousiaste optredens van de vele groepen spatte van het podium af en volgde in hoog tempo. De ijstijd, Barok, De romeinen, gouden eeuw, de flower power tijd en nog vele andere stromingen kwamen in deze voorstelling voorbij. Met op het einde een choreografie die opgedragen werd aan alle mensen die wij door de tijd heen hebben verloren, een prachtig stuk waar het publiek stil van werd. Allemaal gechoreografeerd door Liselot van den boogaard en Carolien van Os.

Het begint met een idee, het gaat verder in de lessen en het wordt werkelijkheid door de hulp van vele vrijwilligers, zo werd het dankwoord geopend door een geëmotioneerde maar trotste Carolien. Zij gaf te kennen dat zonder het enthousiasme van al hun leerlingen, docenten en vrijwilligers zij een voorstelling als deze niet had kunnen organiseren.
Het is geweldig om te zien hoe Studio Viva Dans weer zo’n afwisselende en creatieve voorstelling weet neer te zetten waar zoveel professionaliteit en snelheid in is verwerkt. De leerlingen, zowel jong als oud hebben enorm veel plezier in het dansen en dat is duidelijk zichtbaar. Complimenten voor de choreografieën, het prachtige decor en de verzorgde kostuums; aldus een enthousiaste bezoeker.