Demonstratie in Hazerswoude-dorp

megamarktZondag 16 maart hebben een aantal groepen van Studio Viva Dans een optreden verzorgt tijdens de Mega Markt in Hazerswoude. Dit was een groot succes! Het optreden trok vele bezoekers en alle groepen kregen na afloop een geweldig applaus.

Voor een aantal selectiegroepen was dit optreden een goede generale voor hun voorstelling volgende week zaterdag 22 maart, in theater Swanlaa in Zevenhuizen. En voor de andere groepen was dit optreden een leuke manier, om te laten zien wat zij tot nu toe allemaal al geleerd hebben. De jonge sterren van klassiek ballet en jazz dans, straalde helemaal toen zij voor het publiek mochten optreden en de selectiegroepen lieten zien wat zij allemaal in huis hadden. Liselot van den Boogaard en Carolien van Os zijn enorm trots op hun leerlingen en de organisatie was zo enthousiast dat Studio Viva Dans opnieuw gevraagd is voor een aantal optredens.

Klik op een foto voor de vergroting. Als je ze wilt opslaan, kan je onderaan de foto kiezen gebruik voor “Bekijk volledige grootte”. De afbeelding wordt dan in een nieuw venster geopend. Vervolgens kan je je rechtermuistoets selecteren en “Afbeelding opslaan als…” gebruiken. Veel plezier!

Foto’s door Ramon Hutters | Oxbey Fotografie