Herfst dans dag 31 oktober 6 t/m 9 jaar

Het is volop herfst!
Bij Studio Viva Dans organiseren wij daarom een super leuke en vrolijke herfst dans dag op zaterdag 31 oktober tussen 14:00 en 16:00 voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.

We gaan met elkaar dansen, verkleden en knutselen. En ons mini optreden, aan het einde van de workshop, zal helemaal in teken staan van de kleurrijke herfst. Dit optreden wordt gefilmd en zal na afloop gemaild worden naar alle ouders.
Zowel leden als niet leden zijn welkom! Dus samen dansen met een vriend of vriendin die geen lid is, is geen probleem!
Kosten € 6,- p.p.

Opgeven kan via de link:
https://www.evertshuis.nl/aanmelden?activiteit=896 of mail ons

September 2020 is proefles maand

Kun jij 6 september niet komen bij onze dansmarathon? Geen probleem! De gehele maand september is het proefles maand bij Studio Viva Dans. Draai verschillende proeflessen bij diverse stijlen, zodat jij de stijl kan kiezen die het beste bij jou past. Studio Viva Dans heeft leden vanaf 2 jaar t/m 82 jaar, jongens en meiden en bied lessen aan in diverse dansstijlen, dus er is voldoende aanbod voor iedereen! Neem gerust een kijkje op de website www.studiovivadans.nl voor meer informatie

Voorwaarden:
-De proefles maand geld niet voor onze rittenkaart lessen (dansconditie voor senioren en peuterswing)

-Inschrijven voor een bepaalde les kan in de maand september. Het kan namelijk zijn dat een les waarin jij een proefles hebt gevolgd vol raakt in de tijd dat jij nog andere lessen probeert. Weet je na het volgen van de eerste proeflessen al voor welke les je wilt gaan? Schrijf je dan in, om teleurstelling te voorkomen. De proefles maand, wordt dan alsnog verrekend op jouw factuur

Dansmarathon 6 september

GRATIS TE VOLGEN VOOR LEDEN EN NIET-LEDEN

Studio Viva Dans opent 7 september a.s. weer haar deuren. Om het seizoen feestelijk te openen organiseren zij zondag 6 september een dansmarathon met diverse toffe workshops die gratis te volgen zijn voor leden EN niet leden. Je hoeft dus geen lid te zijn bij Studio Viva Dans, om toch lekker mee te kunnen dansen. Het docenten team van maar liefst 6 docenten bied diverse workshops aan vanaf 4 jaar t/m (jong) volwassenen. Diverse stijlen zoals Jazz Dans, Modern en streetdance/ Hip Hop komen aan bod. De tijden en stijlen zijn terug te vinden op de flyer.

Aanmelden voor deze workshops kan door een mail te sturen naar info@studiovivadans.nl

Kun jij 6 september niet? Geen probleem! De gehele maand september is het proefles maand bij Studio Viva Dans. Draai verschillende proeflessen bij diverse stijlen, zodat jij de stijl kan kiezen die het beste bij jou past. Studio Viva Dans heeft leden vanaf 2 jaar t/m 82 jaar, jongens en meiden en bied lessen aan in diverse dansstijlen, dus er is voldoende aanbod voor iedereen! Neem gerust een kijkje op de website www.studiovivadans.nl voor meer informatie

Actie voor bestaande leden 25% korting

Om het nieuwe seizoen te vieren met onze bestaande leden, starten wij het seizoen met een leuke ‘welkom terug’ actie. Schrijf je nu in voor een extra dansles in de week en ontvang op deze les 25% korting op jouw factuur.

Altijd al een extra dansles willen volgen in de week? Pak dan nu je kans!
Volg een proefles bij de stijlen die jou leuk lijken en schrijf je in!

Voor vragen mail ons gerust!

Voorwaarden:
-Geld niet voor onze selectie lessen
-Geld op elke extra (basis) les in de week. Of dit nu jouw tweede, derde of vierde les in de week wordt, je ontvangt altijd 25% korting op deze les, op de factuur voor het eerste termijn
-Geld niet voor onze rittenkaart lessen (peuterswing & dansconditie senioren)

Studio Viva Dans is op dit moment gesloten

Beste Viva Dans leden en bezoekers,

N.a.v. de persconferentie vandaag (15 maart 2020), zijn ook wij genoodzaakt om de deuren te sluiten.
Studio Viva Dans is dus per direct gesloten tot in ieder geval 6 april 2020. Ook alle activiteiten op onze agenda komen te vervallen.

Wij vinden dit natuurlijk ontzettend jammer, maar wij beseffen ook dat de volksgezondheid voor alles gaat.

In de komende periode gaan wij nadenken over de evenementen die gepland staan.
Omdat de komende periode onzeker is en wij luisteren naar de landelijke adviezen die worden gegeven, durven wij hier nog geen uitspraken over te doen.
Het dansen met elkaar in een danszaal is helaas niet meer mogelijk, maar het team gaat nadenken over mogelijke alternatieven. Hierover binnekort meer.

Houd onze social media pagina’s (instagram & facebook), jullie mail goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Voor nu wensen wij jullie veel sterkte, maar vooral veel gezondheid toe de aankomende periode.

Dansende groetjes,

Het team van Studio Viva Dans

Voorstelling ‘Hamlet’ van het Ro theater

Ook dit jaar heeft het Ro theater Viva Dans weer benadert om mee te werken aan één van hun voorstellingen. Na het grote succes van de gelaarsde poes en Snorro, komt het Ro theater nu met de voorstelling ‘Hamlet’. Op woensdag 13 maart zullen 8 leerlingen van Viva Dans te zien zijn tijdens deze voorstelling in de Grote zaal van de goudse schouwburg. Meer informatie over o.a. de voorstelling en kaartverkoop kijk op:
https://www.theaterrotterdam.nl/?gclid=Cj0KCQiA7IDiBRCLARIsABIPohhZgS_W0PEGpXAtsNYqHR5-ytx80luYyGZdmRVGU8NtkEmB9aQNjT4aAuNLEALw_wcB of https://www.goudseschouwburg.nl/home/

Viva Dans wenst iedereen mooie feestdagen toe

Wow 2018 is ook alweer voorbij! Wat een super mooi jaar is het geweest voor Viva Dans en haar leden, met als bekroning onze jubileumvoorstelling. Viva Dans kijkt terug op een energiek, creatief en mooi jaar en wil iedereen bedanken die zijn of haar steentje hieraan bijgedragen heeft. Wij wensen iedereen mooie feestdagen toe met veel liefde, warmte, gezondheid en geluk. En namens het docententeam “Tot in het nieuwe energieke en creatieve 2019”