Herfst dans dag 31 oktober 6 t/m 9 jaar

Het is volop herfst!

Bij Studio Viva Dans organiseren wij daarom een super leuke en vrolijke herfst dans dag op zaterdag 31 oktober tussen 14:00 en 16:00 voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.

We gaan met elkaar dansen, verkleden en knutselen. En ons mini optreden, aan het einde van de workshop, zal helemaal in teken staan van de kleurrijke herfst. Dit optreden wordt gefilmd en zal na afloop gemaild worden naar alle ouders.
Zowel leden als niet leden zijn welkom! Dus samen dansen met een vriend of vriendin die geen lid is, is geen probleem!
Kosten € 6,- p.p.

Opgeven kan via de link:
https://www.evertshuis.nl/aanmelden?activiteit=896 of mail ons

Dansmarathon 6 september

GRATIS TE VOLGEN VOOR LEDEN EN NIET-LEDEN

Studio Viva Dans opent 7 september a.s. weer haar deuren. Om het seizoen feestelijk te openen organiseren zij zondag 6 september een dansmarathon met diverse toffe workshops die gratis te volgen zijn voor leden EN niet leden. Je hoeft dus geen lid te zijn bij Studio Viva Dans, om toch lekker mee te kunnen dansen. Het docenten team van maar liefst 6 docenten bied diverse workshops aan vanaf 4 jaar t/m (jong) volwassenen. Diverse stijlen zoals Jazz Dans, Modern en streetdance/ Hip Hop komen aan bod. De tijden en stijlen zijn terug te vinden op de flyer.

Aanmelden voor deze workshops kan door een mail te sturen naar info@studiovivadans.nl

Kun jij 6 september niet? Geen probleem! De gehele maand september is het proefles maand bij Studio Viva Dans. Draai verschillende proeflessen bij diverse stijlen, zodat jij de stijl kan kiezen die het beste bij jou past. Studio Viva Dans heeft leden vanaf 2 jaar t/m 82 jaar, jongens en meiden en bied lessen aan in diverse dansstijlen, dus er is voldoende aanbod voor iedereen! Neem gerust een kijkje op de website www.studiovivadans.nl voor meer informatie

Jubileum show een groot succes!

Zaterdag 7 juli stond Viva Dans in de grote zaal van de Goudse Schouwburg. De leerlingen traden op voor een uitverkochte theaterzaal. Wij zijn trots op alles wat wij met elkaar hebben neergezet! “Viva Dans op het witte doek” is een gave jubileumvoorstelling geworden. Gelukkig zijn wij met de leerlingen die elke week weer met veel enthousiasme komen dansen. Trots zijn wij op ons docententeam die elke week hun passie voor dans met zoveel energie overdragen. Dankbaar zijn wij voor alle vrijwilligers die Viva Dans een warm hart toedragen. Samen creëren we zoveel mooie dingen en dit was zichtbaar op het toneel. De foto’s van de voorstelling volgen binnenkort en de dvd kan na de zomervakantie bij ons op worden gehaald. Fijne vakantie en tot in het nieuwe seizoen!

De carnavals optocht in Boskoop was een groot feest!

Een aantal meiden van Studio Viva Dans liepen zaterdag 1 maart mee met de carnavals optocht in Boskoop. Samen met de zangers Helemaal Top, promoten de danseressen het Star Festival in Boskoop op 16 mei 2014. De reacties van het publiek en de organisatie waren overweldigend! Het was n groot feest en we kijken terug op een geslaagde optocht.

“De carnavals optocht in Boskoop was een groot feest!” verder lezen