September 2020 is proefles maand

Kun jij 6 september niet komen bij onze dansmarathon? Geen probleem! De gehele maand september is het proefles maand bij Studio Viva Dans. Draai verschillende proeflessen bij diverse stijlen, zodat jij de stijl kan kiezen die het beste bij jou past. Studio Viva Dans heeft leden vanaf 2 jaar t/m 82 jaar, jongens en meiden en bied lessen aan in diverse dansstijlen, dus er is voldoende aanbod voor iedereen! Neem gerust een kijkje op de website www.studiovivadans.nl voor meer informatie

Voorwaarden:
-De proefles maand geld niet voor onze rittenkaart lessen (dansconditie voor senioren en peuterswing)

-Inschrijven voor een bepaalde les kan in de maand september. Het kan namelijk zijn dat een les waarin jij een proefles hebt gevolgd vol raakt in de tijd dat jij nog andere lessen probeert. Weet je na het volgen van de eerste proeflessen al voor welke les je wilt gaan? Schrijf je dan in, om teleurstelling te voorkomen. De proefles maand, wordt dan alsnog verrekend op jouw factuur

Actie voor bestaande leden 25% korting

Om het nieuwe seizoen te vieren met onze bestaande leden, starten wij het seizoen met een leuke ‘welkom terug’ actie. Schrijf je nu in voor een extra dansles in de week en ontvang op deze les 25% korting op jouw factuur.

Altijd al een extra dansles willen volgen in de week? Pak dan nu je kans!
Volg een proefles bij de stijlen die jou leuk lijken en schrijf je in!

Voor vragen mail ons gerust!

Voorwaarden:
-Geld niet voor onze selectie lessen
-Geld op elke extra (basis) les in de week. Of dit nu jouw tweede, derde of vierde les in de week wordt, je ontvangt altijd 25% korting op deze les, op de factuur voor het eerste termijn
-Geld niet voor onze rittenkaart lessen (peuterswing & dansconditie senioren)

Studio Viva Dans is op dit moment gesloten

Beste Viva Dans leden en bezoekers,

N.a.v. de persconferentie vandaag (15 maart 2020), zijn ook wij genoodzaakt om de deuren te sluiten.
Studio Viva Dans is dus per direct gesloten tot in ieder geval 6 april 2020. Ook alle activiteiten op onze agenda komen te vervallen.

Wij vinden dit natuurlijk ontzettend jammer, maar wij beseffen ook dat de volksgezondheid voor alles gaat.

In de komende periode gaan wij nadenken over de evenementen die gepland staan.
Omdat de komende periode onzeker is en wij luisteren naar de landelijke adviezen die worden gegeven, durven wij hier nog geen uitspraken over te doen.
Het dansen met elkaar in een danszaal is helaas niet meer mogelijk, maar het team gaat nadenken over mogelijke alternatieven. Hierover binnekort meer.

Houd onze social media pagina’s (instagram & facebook), jullie mail goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Voor nu wensen wij jullie veel sterkte, maar vooral veel gezondheid toe de aankomende periode.

Dansende groetjes,

Het team van Studio Viva Dans

Maandag 3 september starten onze lessen weer

Vanaf maandag 3 september starten onze lessen weer! Het team heeft enorm veel zin in het nieuwe seizoen. Het lijf is weer uitgerust, we hebben weer veel energie en de creatieve ideeën beginnen alweer te komen.
Wil jij samen met ons lekker dansen aankomend seizoen? Kom dan nu langs voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles. Neem een kijkje op ons lesrooster en kijk welke les het beste bij jou past. Nog vragen? Mails ons gerust voor meer informatie!

Najaarsmarkt 2017 een succes

Ondanks het slechte weer kijkt Studio Viva Dans terug op een geslaagde najaarsmarkt. Zo liepen vele leerlingen enthousiast mee met de optocht op donderdag. Vrijdag waren diverse jonge selectiegroepen dansend terug te vinden op de braderie. Zaterdag hebben vele leerlingen en docenten de studio gepromoot op de verenigingen markt. En zaterdagmiddag stonden een aantal jonge en oudere leerlingen te stralen tijdens het open podium op het raadhuisplein. Op vrijdag- en zaterdagavond verzorgde Viva Dans meerdere optredens bij artiesten waaronder: De enige echte ‘Maan’, Helemaal Hollands, Hugo Beijeman, DJ Costa. Zie hier ons fotoalbum voor een impressie.

https://www.facebook.com/pg/StudioVivaDans/photos/?ref=page_internal

Heb jij nog leuke foto’s? Stuur deze dan naar info@studiovivadans.nl dan voegen wij deze toe aan dit album. Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet en enthousiasme!

Lesrooster seizoen 2017-2018

Ons nieuwe lesrooster voor het seizoen 2017/2018 staat vanaf 29 juni online op onze website. De groepsindeling zal 29 juni gemaild worden naar onze leden. In deze mail staat in welke groep/les je ingedeeld bent volgend seizoen. Meer informatie over onze lessen vind je terug in ons lesrooster, of onder het kopje dansen. Hier is tevens ook ons contributieoverzicht terug te vinden.
Wil je je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan een mail en houd rekening met 1 maand opzegtermijn (opzeggen voor de eerste van de maand). Tot volgend seizoen!!

Informatie voorstellingen staat online

Onze informatiebrieven voor de voorstellingen staan online. Neem nu een kijkje op de pagina: https://studiovivadans.nl/nieuwsbrieven/#more-7 en klik op de jouw groep voor de juiste informatie. Op dezelfde pagina staat tevens onze nieuwste nieuwsbrief (maand mei)