Workshop Remy Vetter

Remy Vetter (SYTYCD) komt een workshop geven bij Studio Viva Dans!

Studio Viva Dans start het nieuwe jaar goed! Op 30 januari 2016 komt Remy Vetter naar Studio Viva Dans, voor het geven van een vette dansworkshop! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen er in de avond (tussen +/- 18:30 a 20:30) 1 of 2 workshops gepland worden.
Kosten: Rond de € 10,- Ook dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. En wij zullen t.z.t. alle aanmeldingen hierover goed informeren. Ook alle leerlingen zullen wij op de hoogte brengen van de definitieve tijden. Geef je nu op voor deze gave dansworkshop, want VOL = VOL. Leerlingen vanaf 8 jaar mogen zich opgeven voor deze dansworkshops (door een e-mail te sturen naar info@studiovivadans.nl). Niet leden mogen zich ook aanmelden, maar daarbij willen wij wel aangeven dat leden van Viva Dans wel voorrang krijgen. Maar hopelijk met het organiseren van meerdere workshops is er voor iedereen plek
Bij het opgeven noteren wij jullie e-mail adres en houden wij jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hopelijk tot 30 Januari!

Meer informatie over Remy Vetter:
Remy Vetter is een Indonesisch-Nederlandse professionele danser en choreograaf.Hij heeft op verschillende welbekende dansinstellingen les gegeven of geeft hier nog les, onder andere: UDA ‘Utrechtse Dans Academie’, Albeda Dans College, Summer Dance Camp, Global Dance Center en meer. Hij heeft opgetreden met: Bingo Players, Conor Maynard, Sharon Dorson, de Toppers en gechoreografeerd voor artiesten, televisie en musicals zoals: Alice DJ, Flashdance de Musical, So You Think You Can Dance the Next Generation, The Voice of Vlaanderen.
Voor meer info neem een kijkje op zijn (pas gebouwde / nog in de maak zijnde) Website wink-emoticon www.rventertainment.nl