Workshop Zico Gomes (Dance Dance Dance, Hollands got talent, Popstars, Galileo)

Workshop krijgen van Zico Gomes? Schrijf je dan nu in!

Zico Gomes is een enthousiaste en ervaren dansdocent die zijn eigen dansstudio heeft in Schiedam. Hij is gespecialiseerd in de stijlen Hip hop, House, Dancehall, Afrodance, Modern, Kizomba en Salsa. Als uitvoerend danser heeft hij ook ontzettend veel ervaring. Zo heeft hij met succes deelgenomen aan diverse hip hop battles en heeft hij als achtergrond danser gedanst bij de tv-programma’s: Popstar, Hollands Got Talent, Dance Dance Dance en Galileo. Plezier en energie staan centraal in zijn lessen.

Wil jij deze hip hop workshop van Zico Gomes niet missen? Lees de bijgevoegde informatie dan goed door en schrijf je in voor deze gave workshop.

img_4527

Let op: VOL = VOL
(Zowel leden als niet leden en beginners en gevorderden zijn welkom, met het niveau en de leeftijd word rekening gehouden).

Datum: Zaterdag 28 Januari

Tijd: Tussen 18:00 en 21:00 worden de workshops gepland. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen gaan wij kijken of wij 1, 2 of 3 workshops gaan inplannen. Degene die zich hebben opgegeven ontvangen uiterlijk 1 week van tevoren bericht over de definitieve groeps-en tijdsindeling.

Leeftijd: Het is mogelijk om vanaf 7 jaar op te geven. Wij hopen een workshop kids, teens en adults in te plannen. Zowel leden als niet leden, beginners en gevorderden kunnen zich opgeven.

Tijdsduur workshop: 60 minuten

Kosten: € 10,- p.p. Van tevoren graag overmaken op het rekening nummer die je van ons per mail ontvangt.

Opgeven? Dit doe je door een mail te sturen naar info@studiovivadans.nl. Vermeld duidelijk je voor en achternaam + leeftijd, dan delen wij jou in voor de workshop en sturen wij jou een bevestigingsmail toe.

Laat deze gave workshop niet schieten en schrijf je vandaag nog in!!!

img_4524     img_4525